Mars ta Ufo mu Var ?

Yorum

Görüntüler NASA'nın, yani alışıldık fake mi değil mi tartışmalarına neden olan UFO fotoğrafı veya UFO videosu ile karşı karşıya değiliz. NASA Mars Curiosity'nin geçtiği görüntüler, sağ üstte parlak nokta gibi görünen ve tanımlanamayan bir obje var.

NASA, bunun kozmik bir parıldama ya da Mars'ın önünden geçen, atmosferine giren bir meteor ya da kuyruklu yıldız olabileceğine dair bir açıklama yaptı. Yine sağ altta görebileceğiniz bir imaj var, onun için de güneş ışığı kayaların yüzeyine çarpınca bir yanılsama yaratmıştır açıklaması yapmıştı. Fakat bunlar, tabii ki etkili olmadı.

Çünkü NASA görüntülerinden yapılan videoda görebileceğiniz gibi, Meteor ya da kuyruklu yıldız yahut kozmik bir parıldama ise geçip gitmesi gerekirken, aşağı yönlü hareket ediyor.

Hareketi en son Devon-Norman Lockyer Gözlemevi'nin çektiği meteor (Video) videosundaki dünya atmosferine girip yanması ve parçalanması gibi değil.

Mars'ın yüzeyindeki parıldama da hareket ediyor.

Fake mi değil mi diye çok tartışılan Barack Obama'nın Yemin Töreni'nde görülen UFO  (Video)ya da Londra Olimpiyatı Açılış Töreni'nde kameralara yakalanan uzaylılar (Video) yahut da Kaikoura kenti yakınlarında 1979 yılında filme çekilen UFO Video Vak'alarında olduğu gibi inanıp inanmamak size kalmış... Çünkü, bu UFO videolarında olduğu gibi fake olduğu ispatlansa da inanan inanıyor...



Blogger tarafından desteklenmektedir.
Sayfa Başına Dön
-->