Aynalara çok dikkat !

Yorum
Aynalara çok dikkat

 Başka âleme açılan bir geçit olmayabilir... İçinden hortlaklar, ecinliler, kötü ruhlar da çıkmayabilir. Kırılması uğursuzluk da getirmeyebilir ama bütün bu bâtıl itikatlardan öteye, aynalar sanal âlemde sizin de kabusunuz olabilir... Zaman kötü... Teknoloji ilerledi mertlik toptan bozuldu. Dolayısıyla dikkat etmek gerekiyor.

Aynalar yalan söylemez ama aynalar istemediğiniz görüntülerinizin bilgisayardan bilgisayara dolaşmasına da neden olabilir. Özellikle hanımlara tavsiyemiz, aynalı bir yere girdiğinizde yapacağınız ilk şey bu olsun... Beyler, siz de sevgililerinizi, arkadaşlarınızı, ailenizi uyarın. Kötü niyetli insanların emellerine âlet olmayın.

Şu basit testi uygulayın: Parmağınızın ucunu, şekildeki gibi aynanın yüzeyine koyun.

Eğer yansımayla, sizin parmağınız arasında bir boşluk oluşuyorsa karşınızdaki bildiğimiz tek taraflı aynadır. Şayet sağdaki gibi hiçbir boşluk oluşmuyorsa dikkat! Çünkü o zaman karşınızdaki ayna çift yönlü aynadır.

İçinde ayna olan bir soyunma kabini, bir tuvalet ya da buna benzer ayna olan bir yere girdiğiniz zaman, bu bir saniyelik küçük testi uygulamayı sakın ama sakın unutmayın!

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Sayfa Başına Dön
-->