Öldükten sonra tekrar yaşama dönenler

Yorum
İnsan vücudunda duran kalp ve dolaşım ölüm sonrası tekrar çalışabiliyor. Bazen de yaşayan kişiler öldü diye rapor edilebiliyor. İşte, öldü denildikten sonra yaşama geri dönen insanlar

Hardy Lyudmila, Rusya 2012 ;

2011 yılının kasım ayında Lyudmila rahatsızlanarak Tomsk Klinik Hastanesine götürüldü. 61 yaşında olan kadının hastane tarafından ölümü ilan edildi. Cenaze için toplanan aile hastaneye gittiğinde kadının yatakta olduğunu gördüler. Lyudmila yaklaşık 3 gün morgda kaldıktan sonra hayata geri dönmüştü.




Fagilyu Mukhametzyanov, Rusya 2011 ;


Fagilyu bir kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Onu hemen bir morga götürdüler ve adam tabutta tekrar canlandı. Yaklaşık 2 dakika kadar hayatta kalan adamın ölümü tekrar ilan edildi. Kocasının aslında yaşayabileceğini ve ihmal kurbanı olduğunu söyleyen karısı hala davalar ile ilgilenmektedir.

Kelvin Santos, Brezilya 2012 ;

Brezilya’da Antonio Santos’un 2 yaşında ki oğlu Kevin, pnömoni nedeni ile hayatını kaybettiğinde aile perişan oldu. Çocuk, üç saat boyunca hava geçirmeyen ceset torbasında tutuldu ve daha sonra açık tabuta alındı. Çocuğun teyzesi tabutun yanında otururken, çocuk kalktı ve 1 bardak su isteyerek babasını sordu. Ancak 1-2 sn. sonra tabuta tekrar düştü. Hemen hastaneye giden aileye oğullarının ikinci kez öldüğü ilan edildi.

Li Xiufeng, Çin 2012 ;

95 yaşında olan Li, bir komşusu tarafından hareketsiz ve nefessiz bulundu. Çin geleneklerine göre bir tabuta yerleştirilen bedeni aile ve arkadaşların saygısını sunması için bırakıldı. Yaklaşık 2 gün sonra Li’nin bedeni tabutta bulunamadı. Onu aradıklarında mutfakta yemek yaparken buldular. Li, uzun süre uyudum ve uyandıktan sonra kendimi aç hissettim ve yemek yapmak için kalktım. demiştir.

Walter Williams, Amerika 2014 ;

Walter Williams 78 yaşında bir kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti. Hemen bir hemşire çağrıldı. Hemşire, adamın nabzının atmadığını fark edince ölüm belgesi hazırlandı ve ceset torbasına yerleştirilerek cenaze evine yollandı. Cenazeyi hazırlayan kişi, Walter’in bacaklarının hareket ettiğini fark etti. Hemen bir ambulans çağrıldı ve Williams, hastane odasında hayata tekrar geri geldi.

Carlos Camejo, Venezuela 2007 ;

33 yaşında olan Carlos bir trafik kazası geçirdi ve hayatını kaybettiği anlaşılınca otopsi için morga götürüldü. Morgda yapılan otopsi sırasında kesilen kısımdan taze kan gelmesi doktoru şaşırttı. Hızla yaraya dikiş atılmaya başlandığında Carlos, kendine geldi. Doktora ağrısının çok olduğunu söyledi. Carlos’un karısı cesedi morgda teşhis etmişti ve yaklaşık 1 saat sonra eşinin yaşadığını öğrendi.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Sayfa Başına Dön
-->